A Leviton megvásárolja a Viscor-t


A Leviton torontói világítástechnikai gyártójának megvásárlása kibővíti a világítótestet.
Építészeti világító személyzet által

Udvariasság Leviton
A Leviton székhelye Melville-ben (New York).
Az alábbiakban közöljük a new yorki székhelyű Leviton világító- és mérnöki társaság sajtóközleményét, amely bejelenti a Viscor kanadai világítási gyártó felvásárlását.

A Leviton ma bejelentette a Viscor, a kanadai legnagyobb független világítási gyártó felvásárlását, amely építészeti, kereskedelmi, orvosi, intézményi és ipari alkalmazások világítására szakosodott. Ez a legújabb akvizíció megismétli a Leviton elkötelezettségét a világítás stratégiai kiterjesztése mellett, és ellenőrzi a termékkínálatot.

Az 1952-ben alapított Viscor egy családi tulajdonban lévő és ügyfélközpontú vállalat, amely elkötelezett a LED-es világítási termékek gyártása mellett. Több mint 150 termékcsaláddal, 300 alkalmazottal és modern, 200 000 négyzetláb méretű létesítménnyel a Viscor óriási szakértelmet, innovációt és szenvedélyt hoz a Leviton csapatához.

„A Viscor egy jól ismert és elismert világítási társaság Kanadában, gazdag és innovatív történelmével” – mondta Daryoush Larizadeh, a Leviton elnöke és vezérigazgatója. „A Viscor hozzáadásával a Leviton családhoz sokkal mélyebb kínálatot tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Ugyanilyen fontos, hogy a Viscor termékportfóliója tovább bővüljön, hozzáféréssel az innovatív világításvezérlő lehetőségek széles skálájához. ”

„A Viscor és a Leviton közös elképzelése és értékei egyaránt, tehát izgalmas az innovációnk és a szakértelmünk egymáshoz juttatása – mondta Bill Wiener, a Viscor elnöke. “Örülünk, hogy a Viscor továbbra is egy másik nagy családi vállalkozás kezében lesz.”

A KPMG képviselte a Viscor-t az akcióban, amely hivatalosan 2019. november 1-jén zárult le.