Egy-egy Mike Watsonnal


A Cree termékstratégiájának alelnöke
Írta: Elizabeth Donoff

Brent Clark

Mike Watson, a Cree termékstratégiai alelnöke, északnyugati egyetemen anyagtudományi fokozattal, hosszú távú hivatali ideje alatt a Hewlett-Packard-ban, az optoelektronika részlegében, és 15 évig a vezeték nélküli és kommunikációs arénában, jó helyzetben van ahhoz, hogy megvilágítson analóg-digitális transzformációja. “Szeretem a piacok átalakítását” – mondja. Ennek a célnak az elérése azt jelenti, hogy értéket kell adni anélkül, hogy a világítási minőség és a teljesítmény veszélybe kerülne. Kihívó feladat, ám Watson szerint a világítási ipar készen áll az ölelésre.

Mi a katalizátor a piacok mozgatására, hogy átfogja a különböző paradigmokat?
Ez egy egyszerű egyenlet; érték megegyezik a haszon mínusz költséggel. Mindaddig, amíg az értéke nagyobb, mint amit korábban adtál, akkor indokolt megfontolni a változást.

Van egy szöveg, amely befolyásolta a világításra és annak üzleti gyakorlatára vonatkozó gondolkodását?
Sokkal inkább azok a dolgok érintkeznek, amelyek kézzelfoghatóak és láthatóak. Nagyon örülök annak, hogy csak azt hallgattam, hogyan látják a fényt az emberek, akik nem tartoznak a világítási iparba.

Mi készít egy nagyszerű világítóberendezést?
Ez egy nehéz kérdés, mivel minden fogyasztónak más oka van annak, ami szerint nagyszerű világítóberendezés.

Mit gondolsz az innovációról a világítás területén?
Bármi, ami javíthatja a világítás esztétikáját, teljesítményét, célját vagy költségét oly módon, hogy hozzáadott értéket teremtsen a felhasználó számára.

A LED-ek megjelenésével hogyan változik az ipari beszélgetés?
A szilárdtestekkel szembeni szinte teljes ellenállástól elhagyta a LED-es világítás elfogadását, mint a közvetlen és belátható jövőben. És van hely a beszélgetésnek, hogy gyorsabban mozogjon, és még mélyebbre menjen.

Mi különböztette meg Cree megközelítését a szilárdtestek világításával szemben a versenytársaktól?
Nem kell aggódnunk a régi technológiák védelme miatt. Következésképpen azt akarjuk, hogy a világ [a LED-re] váltson más ütemben, mint a versenytársak akarják, hogy a világ átváltson.

Mikor látja, hogy a félvezető világítás örökölt technológiává válik?
Kétségbeesetten akarjuk ezt a problémát, mert akkor ez azt jelenti, hogy sikeres vagy a világ megváltoztatásában. Ha a LED-ek képesek elérni az 5–10 százalékos piaci penetrációt, akkor az előre látható a következő öt-hét évben.

További információ a Cree Inc-ről
Keressen termékeket, elérhetőségeket és cikkeket a Cree Inc.-ről
A SZERZŐRŐL
Elizabeth Donoff Elizabeth Donoff
Elizabeth Donoff az építészeti világítás (AL) nagyszerkesztője. 2006 és 2017 között főszerkesztőként szolgált. 2003-ban csatlakozott a szerkesztőséghez, és vezető szerepet játszik a világítási közösségben olyan iparági rendezvényeken, mint például a Lightfair és a Világítási Tervezők Nemzetközi Szövetsége éves felvilágosító konferenciája, és kétszer bíróként szolgált a New York City Department (IESNYC) Lumen Award programjának világító műszaki társaságán. 2009-ben megkapta az IESNYC Brilliance díját az elkötelezett szolgáltatásért és a New York City világítási közösségének nyújtott hozzájárulásért.

Az elmúlt 11 évben szerkesztői irányítása alatt az Architectural Lighting számos rangos B2B újságírói díjat kapott. 2017-ben az Architectural Világítás az Év magazinjának tíz döntős döntőse lett az Amerikai Üzleti Társaság kiadványszerkesztőinek AZBEE díjai alapján. 2016-ban Donoff a Legjobb kommentár / blog kategóriában kapott Jesse H. Neal díjat szerkesztői megjegyzéseiért, 2015-ben pedig az AL Jesse H. Neal díjat kapott a legjobb média márkanévért (általános szerkesztői kiválóság).

A tervező újságírásba való belépése előtt Donoff a New York City építészeti irodáiban dolgozott, köztük az FXFowle-ban, ahol a Reuters épületének a Times Times Square épületén és a New York Times központjában részt vett a projekt csapatainak. A bates főiskolai diplomát szerzett Lewiston-ban (Egyesült Államok), és építészmérnöki diplomáját a St. Louis-i washingtoni egyetemi építésziskolán szerezte.

Hirdetés

Kulcsszavak:
Tantárgy:
Világítás gyártók

LED
Emberek:
Mike Watson
Szervezet:
Cree Inc.
TÖBB AZ ARCHITEKTURÁLIS VILÁGÁS

Jelentkezzen most 3D-s világítótesteket nyomtat közvetlenül az európai fogyasztók számára

A Signify bemutatja a 3D-s nyomtatott lámpatesteket a kereskedelmi piacon

Építészeti világítás: További kutatási eset

A Leviton megvásárolja a Viscor-t

A fény korona éjjel a szeles városban
ÖSSZEFOGLALÓVAL KAPCSOLATOS

Következő generációs világító rendszerek, amelyek elfogadják a benyújtásokat kültéri értékelésekhez
Csatlakozzon a vitahoz
A feladás előtt kérjük, olvassa el a tartalmi irányelveinket

Belépés

0 hozzászólás
SubscribeRSS

2017. évi AL fény- és építészeti tervezési díj 2017 AL fény- és építészeti tervezési díj A pillantás az idei nyertesekre és a zsűrire.
KULTÚRÁLIS PROJEKTEK
Miasszonyunk székesegyház és környéke Miasszonyunk székesegyház és környéke
Az összes kulturális projekt megtekintése>
LEGNEPSZERUBB

Hat félreértett kifejezés a fenntartható formatervezésben
0 3

A természetes fény előnyei
7 34

Jelent